У Києві невідомий влаштував стрілянину біля кафе, є постраждалі

У Києві невідомий влаштував стрілянину біля кафе, є постраждалі

Укрінформ
Столична поліція з'ясовує обставини нічної стрілянини поблизу кафе у Солом'янському районі.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба поліції Києва. 

"Попередньо встановлено, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння стріляв у бік відвідувачів кафе, які перебували на вулиці. Троє потерпілих отримали синці, від госпіталізації відмовились", - зазначається у повідомленні. 

В поліції додали, що о 21:30 на лінію «102» зателефонував очевидець та повідомив, що бачив, як невідомий чоловік стріляв з пістолета у бік перехожих. На місце виїхали слідчо-оперативна група та патрулі поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний зловмисник сварився зі своєю дружиною. Потім дістав пістолет та почав стріляти у бік відвідувачів кафе. У результаті троє осіб отримали синці і від госпіталізації відмовились.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він не зміг пояснити своїх дій, оскільки знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Поліція оглянула місце події та вилучила сім гільз.

Читайте також: У київському ресторані після сварки вбили військового

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управляння поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-