"Мітинг Саакашвілі" вирушив до Європейської площі

Фото
Укрінформ
Прибічники екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі поновили свої недільні акції у Києві та ініціювали так званий марш "За майбутнє".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, учасники акції зібрались у столичному парку Шевченка.

Люди тримають червоно-чорні прапори, також державні прапори. Багато хто з учасників одягнули балаклави. За даними поліції, наразі тут перебуває кількасот людей.

З парку учасники акції вирушили ходою до Європейської площі. На чолі колони — броньований автомобіль з прапором “автомайдану”. На даху машини встановлені гучномовці.

Фото: Юлія Овсянникова, Укрінформ

Організатори закликають учасників "до мирного протесту і не піддаватись на провокації". Самого Саакашвілі на акції наразі немає.

Читайте також: Статус Саакашвілі: суд переніс розгляд апеляції на 5 лютого

На майдані Незалежності, де раніше прихильники Саакашвілі планували провести так зване віче, наразі щільно встановлено конструкції, пофарбовані у жовте й синє, тож площа не пристосована для проведення будь-яких акцій.

Недільні марші політична сила Саакашвілі "Рух нових сил" проводить із жовтня минулого року, вони проходили під гаслом "За імпічмент". А марш "За майбутнє" - перша хода, організована у 2018 році. Серед вимог мітингувальників - відставка Президента, вибори нового парламенту та формування нового уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-