У Києві зіткнулися кілька авто, троє постраждалих

У Києві зіткнулися кілька авто, троє постраждалих

Укрінформ
У столиці на Броварському проспекті внаслідок зіткнення трьох автомобілів - «Opel sigmund», «Mercedes Sprinter» та «Alfa Romeo» - було травмовано трьох осіб.

Про це повідомляє у Фейсбуці поліція Києва.

“Близько 7:30 до поліції Києва надійшов виклик на ДТП за участю кількох автомобілів на проспекті між станціями метрополітену «Чернігівська» та «Лісова». Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, за показами свідків та очевидців попередньо встановила: автомобіль «Opel sigmund» виїхав на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення із мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» та контакт із боковою частиною автомобіля «Alfa Romeo», - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Mercedes Sprinter» та пасажир мікроавтобуса, а також водій «Opel sigmund», їх доставили до медичних закладів.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Серед постраждалих у ДТП в Ростовській області українців немає

Після проведення судових експертиз та інших слідчих дій будуть встановлені механізм та причини ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-