На Майдані пройдуть заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

На Майдані пройдуть заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Укрінформ
У Києві до Дня Героїв Небесної Сотні з 15 січня до 15 березня проводитимуться систематичні виставково-інформаційні заходи.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Ці заходи триватимуть з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності. Зокрема, довкола монументу Незалежності діятиме виставка "Майдан: ландшафти пам'яті", яка міститиме інформацію та зображення про події та учасників Революції Гідності, а також про нинішні процеси збереження та увічнення пам'яті", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що експозиція розповідатиме й про різні аспекти створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - музею Революції Гідності. Зокрема, про проведення міжнародного архітектурного конкурсу проектів на цей об'єкт, відведення земельних ділянок у центрі Києва та їхнє функціональне призначення.

Читайте також: Уряд виділив 294 мільйони на виплати постраждалим під час Революції Гідності

Окрім того, на Майдані Незалежності, між монументом Незалежності та вулицею Хрещатик, для громадської оцінки проектних пропозицій розмістять виставку "Меморіал Героїв Небесної Сотні", що знайомитиме з проектами учасників міжнародного архітектурного конкурсу.

День пам'яті Героїв Небесної Сотні відзначається щороку 20 лютого - саме цього дня 2014 року під час подій Революції Гідності загинуло найбільше активістів Євромайдану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-