Віденський бал розпочинає набір дебютантів

Віденський бал розпочинає набір дебютантів

Укрінформ
Щорічний віденський бал, який відбудеться у Києві 21 квітня 2018 року, розпочинає набір дебютантів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори балу.

"Ми розпочинаємо набір бажаючих дебютувати на Віденському балі, який пройде у квітні. Підготовка дебютантів відбуватиметься у зірковій студії танцю Андрія Дикого та Лілії Ребрик і триватиме два місяці", - зазначили в оргкомітеті.

Стати дебютантами класичного віденського балу можуть дівчата 16-23 років та юнаки 18-28 років. Це велика честь, підкреслили організатори, адже саме дебютанти відкривають усі класичні віденські бали по усьому світу, до них завжди прикута увага почесних гостей, телекамер, відомих особистостей. За усіма суворими канонами віденського балу, у Києві дебютанти відкриють його полонезом, також у програмі – вальс та полька.

Читайте також: Весняний Віденський бал у Києві буде присвячений спорту

Одночасно розпочинається набір дебютантів дитячого віденського балу - дітей та підлітків віком від 5 до 15 років.

«Ми підтримуємо зв’язки з бальними комітетами у Відні, Парижі, на Кіпрі, відповідально ставимось до підготовки цього престижного європейського заходу. Як учасник та організатор багатьох балів можу зазначити, що київські дебютанти та їх зіркові хореографи тримають марку і здатні показати результат європейського рівня. Вони це довели у 2017 році, сподіваємось, вразять майстерністю і цьогоріч», - зазначив голова оргкомітету щорічного віденського балу у Києві, народний артист України Герман Макаренко.

Він наголосив, що дебютанти балу у Києві матимуть змогу виграти не лише корону принца та принцеси, але й поїздку на бал до однієї з країн Європи.

Заявки дебютантів до 15 лютого можна надсилати на сайт

Хореограф віденського балу у Києві Дикий впевнений, що навіть без професійної танцювальної підготовки можна досягти потрібного рівня, який вимагається від дебютанта, головне – мати бажання та наполегливо тренуватися.

Як повідомляв Укрінформ, у 2017 році до Києва тріумфально повернувся легендарний віденський бал. Його відвідали зіркові гості та учасники зі США, країн Євросоюзу та України.

Цьогоріч 21 квітня в столичній мерії відбудеться класичний віденський бал, за всіма європейськими канонами, за участю міжнародних гостей, спортсменів та зірок. Також у мерії цього ж дня відбудеться дитячий віденський бал. А через тиждень після нього заплановано більш демократичний формат події - бал усіх киян, на відкритому майданчику в центрі Києва, з живою класичною музикою, прекрасними солістами, безліччю майстер-класів, призів та розіграшів, за участю іменитих спортсменів, з благодійними лотами від відомих особистостей.

Благодійний бал проходитиме напередодні фіналу Ліги чемпіонів в Києві і буде присвячений спортивним досягненням українців, зокрема паралімпійцям, які надихають своїм прикладом.

Вишукану атмосферу заходу створюватиме неодноразовий музичний організатор багатьох віденських балів, симфонічний оркестр «Київ-Класик» під керівництвом народного артиста України, Посла української культури, Артиста ЮНЕСКО в ім'я миру Германа Макаренка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-