Сусідська сварка у Києві завершилася стріляниною - троє поранених

Сусідська сварка у Києві завершилася стріляниною - троє поранених

Укрінформ
Поліція Києва з’ясовує обставини конфлікту у під’їзді житлового будинку. В результаті сварки між сусідами поранено трьох осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.  

"На сходовому майданчику виникла сварка через шум у квартирі сусідів. Почалася бійка, під час якої один із учасників із травматичної зброї поранив трьох осіб... З’ясувалося, що один із мешканців будинку поскаржився на шум у квартирі сусіда, який заважав спати його дитині. За словами 41-річного чоловіка, компанія відреагувала на зауваження агресивно та почала його бити. Тоді киянин схопив травматичний пістолет і кілька разів вистрілив у сторону опонентів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на лінію "102" зателефонувала киянка, яка повідомила про конфлікт у під’їзді будинку на вулиці Мартиросяна. На місце прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції. Правоохоронці оглянули під’їзд, прилеглу територію та опитали очевидців.

У результаті конфлікту дотикові вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків і жінка, у стрільця - численні гематоми. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили три гільзи, пістолет для відстрілу гумових куль та документи на зброю.

Читайте також: У Києві зіткнулися іномарки, четверо постраждалих

Слідчі Солом’янського управління поліції відкрили два кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, в ході якого будуть встановлені всі обставини конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-