Поліція повідомила деталі стрілянини на Васильківській у Києві

Поліція повідомила деталі стрілянини на Васильківській у Києві

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження через стрілянину, що сталася 13 грудня у Києві біля станції метро «Голосіївська» і внаслідок якої є постраждалі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

“Вчора близько 21-ї години на вулиці Васильківській у Голосіївському районі відбулася бійка, в ході якої учасники застосували зброю. Попередньо встановлено: до приміщення піцерії підійшли дві компанії чоловіків у чорному одязі. Спочатку вони почали сваритися, потім у хід пішли кулаки, а згодом пролунало кілька пострілів. Після цього вони розбіглися. На місці лишився працівник піцерії, який став випадковим свідком і отримав дотичне поранення в ногу, та один із учасників бійки, у якого травми голови. Обох доправили в лікарню та надали необхідну допомогу”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Біля станції столичної підземки стріляли: є постраждалі

Зазначається, що слідчо-оперативна група провела огляд місця події, було вилучено гільзи для проведення експертизи. Окрім того, виявлено пошкодження багажника припаркованого неподалік автомобіля. “Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України”, - уточнюється у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля станції метро «Голосіївська»  у середу близько 20:00 сталася стрілянина внаслідок конфлікту між двома групами людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-