"Забетонований" Вічний вогонь у Києві: поліція шукає відео з камер

Укрінформ
Поліція встановлює обставини події у столичному парку Слави, де невідомі сьогодні вночі залили бетоном Вічний вогонь, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції у місті Київ. 

"Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Лаврській у Парку Вічної Слави невідомі загасили Вічний вогонь, заливши його бетоном. На місці події поліцейські виявили та вилучили хрест, який правопорушники вставили у залитий бетоном Вічний вогонь. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до неї. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві вандали знову залили цементом Вічний вогонь

На місці події працювала поліція, газова служба та кінологи. За результатами перевірки буде надано правову кваліфікацію події.

Комунальники відчищають Вічний вогонь від цементу/ Фото Євгена Любімова

Поліція перевіряє наявність записів камер відеоспостереження. 

Як повідомлялося, вперше вандали залили бетоном Вічний вогонь 7 листопада. Сіру суміш усередині й розкидані навколо вісім відер перехожі побачили зранку і викликали поліцію. Вичищати Вічний вогонь від бетону довелося газовикам. Під час роботи з'ясували - розчин не густий, а вилили вандали не вісім відер, а приблизно два. Тож, за дві години всі конфорки пам'ятника вдалося відчистити і знову запалити Вічний вогонь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-