У лікарні повідомили про стан потерпілого у ДТП з начальником МРЕВ

У лікарні повідомили про стан потерпілого у ДТП з начальником МРЕВ

Укрінформ
Стан водія Mitsubishi, який постраждав у результаті ДТП з начальником київського МРЕВ, стабілізувався, але він потребує проведення ще кількох операцій. 

Про це розповів завідувач відділення політравми київської лікарні №17 Дмитро Мясніков, повідомляє "112 Україна".

"Пацієнту було надано хірургічну допомогу, виконано оперативне втручання. Після цього пацієнт проходив лікування у відділенні реанімації та інтенсивної терапії. Щодо стабілізації стану пацієнта перевели у відділення, але йому ще необхідно виконати кілька оперативних втручань", - сказав Мясніков.

Повідомляється, що дружина постраждалого чоловіка заявила, що на його реабілітацію після аварії піде рік. Вона зазначила, що напередодні в лікарню до них приходив батько Володимира Найди і пропонував фінансову допомогу.

Як повідомлялося, ввечері 13 листопада на перетині вулиць Стеценка та Туполєва у Києві сталася ДТП за участю працівника сервісного центру 8043 в м. Києві Володимира Найди, авто якого вилетіло на зустрічну смугу та зіткнулося з двома автомобілями. В результаті одна людина загинула, ще одну госпіталізували.

Читайте також: П'яна ДТП у Києві: поліція вимагатиме відсторонити працівника МВС

Згодом винуватця смертельної ДТП затримали. 

Прокуратура повідомила працівнику сервісного центру МВС про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-