Поліція 10 днів посилено охоронятиме спокій киян та області

Поліція 10 днів посилено охоронятиме спокій киян та області

Укрінформ
Поліція Києва і Київської області заступила на посилене патрулювання і працюватиме в такому режимі упродовж 10 днів.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

“Згідно із наказом голови Національної поліції України Сергія Князєва, особовий склад Києва та Київської області десять днів працюватиме у посиленому режимі. Така позиція керівництва поліцейського відомства викликана через ускладнення оперативної обстановки”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що заступник голови Нацполіції - начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко у п'ятницю на Солом'янській площі провів інструктаж київським поліцейським перед виходом на вечірнє патрулювання району. 

«Люди повинні відчувати себе у повній безпеці, а тому місто знаходиться під пильним контролем поліції. На сьогодні ми значно посилили патрулювання в усіх місцях скупчення людей, на залізничному вокзалі, в аеропорту, перевіряємо транспорт на в'їзді та виїзді з Києва, чергуватимемо у метро, зупинятимемо підозрілих осіб для перевірки документів та поверхневого огляду. Сьогодні такі заходи – необхідність», - зазначив керівник поліції Києва.

За словами Крищенка, слід також враховувати, що у столиці додатково тривають заходи щодо посилення контртерористичного режиму. Тож людям слід із розумінням ставитися до підвищених заходів безпеки, адже вони необхідні для мирного та спокійного життя усіх громадян, сказав він.

Читайте також: Поліція охорони отримала керівника. Князєв назвав головні завдання

За даними поліції, на період відпрацювання додатково вулиці Києва будуть патрулювати 1350 правоохоронців. У разі ускладнення криміногенної обстановки у різних місцях кількість поліцейських нарядів буде корегуватися.

«Ці комплексні профілактичні відпрацювання спрямовані на протидію злочинності, розкриття тяжких та резонансних злочинів, виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухових речовин», - підсумував Крищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-