Прорив труби у магазині “Єва”: троє жінок опинилися в окропі

Прорив труби у магазині “Єва”: троє жінок опинилися в окропі

Укрінформ
У столичному магазині в підвальному приміщенні прорвало теплотрасу, і гаряча вода заповнила приміщення на рівні метра й вище - у пастці опинились три продавчині.

Про це повідомляє в суботу Держслужба з надзвичайних ситуацій.  

Прибувши на виклик, що надійшов о 15:42, до магазину "Єва" на Чоколівському бульварі, рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини столиці побачили надворі натовп людей у паніці, яким пощастило вибратися з будівлі, а в приміщенні — трьох жінок. Усі зали магазину були заповнені ледь не окропом. З'ясувалося, що в підвальному приміщенні, де й розташований магазин, стався прорив теплотраси, гарячою водою було заповнено усі приміщення на рівні метра й вище.

Оскільки Київводоканал і Київобленерго не могли дістатися до місця через сильні затори, пожежні Денис Свисталюк і Олександр Мороз на чолі з командиром відділення Миколою Кисельовим занурилися в самий окріп і винесли потерпілих.

Читайте також: У Києві проспект Лобановського залило гарячою водою

За даними ДСНС, уся рятувальна операція зайняла менше 15 хвилин.

"Потерпілих відразу ж передали медикам і госпіталізували до лікарні, у них травмовано руки і ноги", - зазначає прес-служба.

Під час рятувальної операції постраждали і рятувальники, одного було госпіталізовано, сам командир відділення Кисельов повернувся з рештою бійців у розташування для подальшого несення служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-