Київська поліція знайшла чималий “домашній арсенал”: кулемети й пістолети

Київська поліція знайшла чималий “домашній арсенал”: кулемети й пістолети

Фото
Укрінформ
Столичні оперативники спільно з працівниками СБУ в ході операції «Зброя та вибухівка» провели декілька обшуків у Києві та області. У результаті у трьох чоловіків було вилучено пістолети, пістолети-кулемети, автомати, рушницю, гранату та понад 500 набоїв.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Оперативники спільно зі слідчим відділом Голосіївського управління поліції та працівниками СБУ провели обшуки за місцем мешкання трьох фігурантів у Києві та Київській області. У результаті обстеження помешкань підозрюваних,столичні правоохоронці виявили пістолет «Маузер», два пістолета-кулемета «Скорпіон», пістолет «Форт-12», пістолет «Вальтер», пістолет «Фромер М-37», пістолет «Зіг Зауер Р250», близько 500 набоїв різного калібру, рушницю часів другої світової війни, гранату РГД-5, автомат «АКМ», автомат «АК-74» та два кулемети», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці направили на проведення експертного дослідження.

Читайте також: У Києві затримали кіднеперів, які вимагали півмільйона

Київські поліцейські знайшли арсенал

Працівники поліції встановили особи затриманих. Ними виявились 50-річний, 54-річний та 45-річний жителі міста та області. Уточнюється, що один із чоловіків уже мав раніше проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції триває досудове розслідування, розпочате за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-