У Києві затримали кіднеперів, які вимагали півмільйона

У Києві затримали кіднеперів, які вимагали півмільйона

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці провели успішну спецоперацію зі звільнення заручника та затримання зловмисників, які вимагали у нього півмільйона гривень викупу. 

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар прокуратури м. Києва Надія Максимець.

"Киянин разом зі своїм спільником 29 вересня, перебуваючи у м. Рівне, із застосуванням насильства викрали підприємця. Після цього зловмисники вивезли його на автомобілі до одного із сіл у Києво-Святошинському районі Київської області. У недобудованому будинку потерпілого зв'язали та погрожуючи його життю та здоров'ю вимагали віддати їм грошові кошти у сумі 500 тис. гривень", - розповіла Максимець.

У ході проведених невідкладних розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження викрадачів та затримати їх. Також звільнили заручника,  якого тримали у будинку зв'язаним.

Під час обшуків за місцем утримання бізнесмена та за місцем проживання злочинців правоохоронці виявили паспорт потерпілого, засоби зв'язування, грошові кошти та інші речові докази.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У киянина знайшли арсенал зброї

За клопотанням столичної прокуратури обом підозрюваним обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває. 

Фото: прес-служба прокуратури міста Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-