У киянина знайшли арсенал зброї

У киянина знайшли арсенал зброї

Фото
Укрінформ
Співробітники карного розшуку поліції Києва спільно із працівниками Департаменту захисту національної державності СБУ у ході обшуків за матеріалами кримінального провадження виявили вогнепальну і холодну зброю та боєприпаси.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«За адресою проживання 45-річного киянина правоохоронці вилучили нарізний карабін, глушник до автомату, пістолет-кулемет "Судаєва", мисливську рушницю, пістолет "Вальтер", предмет, схожий на шаблю, штик-ніж, кілька різновидів холодної зброї, а також понад 50 одиниць патронів різного калібру», - йдеться у повідомленні.

Столичні оперативники вилучили у киянина партію зброї/ Фото: Національна поліція

Окрім цього, на вулиці Генерала Родимцева поліція провела огляд гаражного приміщення, яке винаймає "зброяр". Там оперативники знайшли гвинтівку німецького виробництва, бойовий пістолет "Форт - 12" та набої до нього, автомат АКМС із глушником.

Походження зброї правопорушник поки ніяк не пояснює. Тож слідчим доведеться встановити канали надходження цих небезпечних предметів і з'ясувати, для чого господар їх ховав у квартирі та гаражі.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-