Стрілянину на Зоологічній поліція кваліфікувала як розбій

Стрілянину на Зоологічній поліція кваліфікувала як розбій

Укрінформ
За фактом стрілянини на вулиці Зоологічній в Києві відкрито кримінальне провадження за статтею розбій, зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила у четвер начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції Києва Оксана Блищик у Фейсбуці.

"Відкрите кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, за вчинення якого передбачено до 15 років позбавлення волі", - написала вона.

Блищик повідомила, що стан потерпілого, якого забрали медики до лікарні, стабільний. За уточненою інформацією лікарів, проникаючих поранень у чоловіка немає, натомість є садна і забої.

Читайте також: Стрілянина на Зоологічній: введений план "Перехоплення"

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці близько 9:10 на вул. Зоологічній у Шевченківському районі стався напад зі стріляниною. Зловмисники в масках намагалися пограбувати підприємця. Під час сутички пролунало кілька пострілів: імовірно, стріляли із травматичної зброї.

На місці події вилучено ніж. Пістолет і гільзи не знайшли. Поліцейським вдалося вилучити лише 1 кулю, що застрягла в асфальті.

За даними правоохоронців, зловмисників було троє: 2 нападників і водій синього Audi.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-