Стрілянина на Зоологічній: введений план

Стрілянина на Зоологічній: введений план "Перехоплення"

Укрінформ
Правоохоронці розшукують зловмисників, які поранили вранці людину на вул. Зоологічній у Києві, і зникли з місця події, введено план "Перехоплення".

Про це повідомила у четвер начальник відділу комунікації в Головному управлінні Нацполіції Києва Оксана Блищик у Фейсбуці.

"Поліція встановлює обставини стрілянини у Шевченківському районі Києва. Правоохоронці розшукують зловмисника, який, зі слів свідків, разом зі спільником зник із місця чорним автомобілем. Введено план "Перехоплення", - розповіла Блищик.

Вона нагадала, що до чергової частини зателефонували свідки і повідомили: у Шевченківському районі на вулиці Зоологічній невідомий стріляв у чоловіка.

Читайте також: У центрі Києва стріляли в чоловіка

На виклик вирушила слідчо-оперативна група територіального управління, співробітники карного розшуку та автопатрулі. Усі наряди орієновані на розшук та затримання стрілка, який, зі слів свідків, втік темним автомобілем.

На місце прибули лікарі «швидкої», які надають потерпілому медичну допомогу.

Проводиться огляд місця події, поліція спілкується зі свідками та очевидцями, аби встановити обставини вчинення злочину.

Як повідомляв Укрінформ, стрілянина сталася близько 9:10 на вул. Зоологічній. Зловмисники у масках намагалися пограбувати чоловіка, стріляли у нього гумовими кулями з травматичної зброї. На місці залишили ніж. Попередньо нападники забрали сумку з речами у потерпілого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-