Стрілянина в Києві: поліція каже про спробу пограбування бізнесмена

Стрілянина в Києві: поліція каже про спробу пограбування бізнесмена

Відео
Укрінформ
Київські правоохоронці встановили особу чоловіка, в якого вранці стріляли зловмисники на вулиці Зоологічній, у нього два вогнепальні поранення.

Про це повідомила у четвер начальник відділу комунікації Головного управлінні Нацполіції Києва Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

"Правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка: він – приватний підприємець, 1989 р.н. За інформацією лікарів, у потерпілого два вогнепальні поранення. Його доставили в лікарню", - написала Блищик. 

Зі слів свідків, потерпілого намагалися пограбувати кілька чоловіків, під час сутички пролунало кілька пострілів: імовірно, стріляли із травматичної зброї. При цьому нападники намагалися відібрати у чоловіка сумку із грішми. 

За словами Блищик, після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події. 

Як повідомили кореспонденту Укрінформу правоохоронці, що працюють на місці події, пораненого чоловіка забрала швидка допомога, потерпілий на той час був при тямі.

Читайте також: Стрілянина на Зоологічній: введений план "Перехоплення"

На даний час на місці події продовжують працювати поліцейські, вилучають докази, опитують свідків. Територія огороджена обмежувальною стрічкою. Водночас рух автомобілів поблизу місця, де трапилася подія, не перекрито.

На місці події вилучено ніж. Пістолет і гільзи не знайшли. Поліцейським вдалося вилучити лише 1 кулю, що застрягла в асфальті. 

За даними правоохоронців, зловмисників було троє: 2 нападників і водій синього Audi.

Як повідомляв Укрінформ, інцидент зі стріляниною трапився сьогодні вранці близько 9:10 на вул. Зоологічній у Шевченківському районі. Зловмисники, які стріляли в підприємця, були в масках і зникли з місця події на темному автомобілі. Поліція оголосила план «Перехоплення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-