Вибух у Голосіївському районі: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Вибух у Голосіївському районі: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Укрінформ
Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху у багатоповерхівці в Голосіївському районі м. Києва по вулиці Бурмистенка, 12 за порушення правил пожежної безпеки.

Про це у четвер інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Слідчим відділом Голосіївського управління поліції зібрані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня в Києві стався вибух у житловому будинку в Голосіївському районі столиці. На місці події чергують представники поліції, щоб не допустити сторонніх осіб до небезпечних приміщень і захистити квартири від мародерів.

36 мешканців будинку в Голосіївському районі, де вчора стався вибух, тимчасово відселено в готель-гуртожиток Київського національного університету ім. Т. Шевченка. 

Читайте також: Вибух у будинку в Києві: для 36 осіб знайшли тимчасове помешкання

У Голосіївській районній держадміністрації розпочала роботу комісія ТЕБ та НС, яка має вирішити подальшу долю мешканців цього будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-