У Києві на Оболоні п'яний відкрив стрілянину з пістолета

У Києві на Оболоні п'яний відкрив стрілянину з пістолета

Фото
Укрінформ
Столичні поліцейські затримали чоловіка, який стріляв у стані алкогольного сп'яніння із травматичної зброї в Оболонському районі Києва. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва у Фейсбуці

"До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Тимошенка невідомий чоловік стріляє із предмету, схожого на пістолет", - зазначили у поліції.

На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у алкогольному сп'янінні і мав при собі зброю.

Поліцейські з'ясували, що правопорушника вивела на вулицю охорона одного із розважальних закладів.

"Але відвідувач категорично не погодився із цим рішенням і розпочав сварку. Тож він дістав зброю та почав стріляти",  - йдеться в повідомленні.

Відділ комунікації поліції Києва повідомляє, що в результаті стрілянини ніхто не постраждав, пошкодженого майна виявлено не було. 

З місця події слідчо-оперативна група вилучила та направила на експертні дослідження дві стріляні гільзи для відстрілу гумовими кулями та стартовий пістолет "Сталкер", перероблений під вогнепальну зброю.

Зазначається, що зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з'ясували, що 34-річний чоловік раніше мав проблеми із законом через опір працівникам поліції.

Читайте також: Біля "Чернігівської" вбили російського злочинця - МВС

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: Поліція Києва, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-