У Києві зіткнулися дві вантажівки: водіїв деблокували рятувальники

У Києві зіткнулися дві вантажівки: водіїв деблокували рятувальники

Фото
Укрінформ
У Києві на вул. Академіка Заболотного внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю двох вантажних автомобілів "DAF" та "MAN" водіїв було заблоковано в кабінах вантажівок.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

"13 липня о 15:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині дороги по вул. Академіка Заболотного сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажних автомобілів "DAF" та "MAN", а також автомобілів "Citroen C1" і "Ford Transit". Внаслідок ДТП в кабінах обох вантажівок було заблоковано водіїв", - йдеться у повідомленні.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників загону технічної служби та 26 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що обох водіїв було затиснуто між сидінням та панеллю приладів. Не гаючи часу, рятувальники відразу ж розпочали роботи з деблокування водіїв із вантажних автомобілів. Одночасно проводилися роботи і зі змивання з проїжджої частини дороги розлитого пального, аби уникнути можливого займання.

Читайте також: ДТП на Волині: перекинута вантажівка заблокувала трасу міжнародного значення

Одного з водіїв рятувальникам вдалося вивільнити з понівеченої вантажівки о 16:02, а іншого - о 17:00. Після чого обох чоловіків було передано працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-