У трьох районах Києва відключили гарячу воду

У трьох районах Києва відключили гарячу воду

Укрінформ
У Києві з 4 по 18 липня на час проведення гідравлічних випробувань тепломереж припинено гаряче водопостачання для частини споживачів Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Внаслідок гідравлічних випробувань гаряче водопостачання тимчасово припинено для 558 житлових будинків, 31 лікувального закладу, 21 дитячого садка, 20 шкіл та 229 відомств у Печерському районі; 207 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 16 дитячих садків, 11 шкіл та 38 відомств у Дніпровському районі; 1 житлового будинку, 9 відомств у Голосіївському районі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у "Київенерго", дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті. Після того як споживач обере свій район та вулицю, на екрані з'явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Читайте також: Київській ТЕЦ повертають газ, але нагадують про 40 мільйонів боргу

Водночас компанія звертається до киян із проханням бути уважними, дотримуватись заходів безпеки і у разі виникнення провалин грунту чи асфальту або появи води чи пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них. Про пошкодження потрібно повідомити у контакт-центр "Київенерго" за номером 15-88 (з мобільного – 202-15-88).

Компанія також просить водіїв не паркувати автівки над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-