У Києві обзроєний грабіжник «обчистив» магазин мобільних телефонів

У Києві обзроєний грабіжник «обчистив» магазин мобільних телефонів

Укрінформ
У Дарницькому районі столиці невідомий зі зброєю пограбував магазині мобільних телефонів.

Інформація про розбійний напад на Харківському шосе надійшла до поліції о 14:14, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"За викликом терміново виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції. На місці правоохоронці встановили, що зловмисник забрав ключі у продавця і зачинив його у приміщенні", - йдеться у повідомленні.

Працівник магазину викликав поліцію за допомогою мобільного та розповів, що чоловік віком близько 50-ти років кілька разів заходив до магазину. Дочекавшись, коли у приміщенні не буде покупців, зловмисник дістав зброю зі шкіряного портфеля, який тримав у руках, і, погрожуючи, забрав гроші з каси та близько 20 мобільних телефонів.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка проводить огляд та опитує місцевих мешканців та працівників сусідніх закладів, перевіряє наявність записів камер відеоспостереження.

Подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання зловмисника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-