Розпочався відбір дебютантів благодійного Віденського балу в Києві

Розпочався відбір дебютантів благодійного Віденського балу в Києві

Укрінформ
Розпочався конкурсний відбір дебютантів благодійного Віденського балу, який відбудеться у жовтні в Києві.

Про це Укрінформу повідомили в організаційному комітеті балу.

"27 і 28 жовтня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройдуть, фактично, два бали - дитячий і дорослий. Пари дебютантів завжди відкривають класичні віденські бали, це дуже відповідально. Ми починаємо конкурсний відбір пар дебютантів на обидва бали - дорослий і дитячий, заявку можна подати до 15 червня через відповідну форму на сайті", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після 15 червня експерти за участю бального комітету відбиратимуть учасників. 

"Потім ми ретельно готуватимемо їх, щоб стрій дебютантів був бездоганний. Підготовка триватиме 4 місяці у студії танцю Лілії Ребрик та Андрія Дикого. Напередодні балу відбудеться кілька генеральних репетицій", - зазначила Марина Ігнатуша, генеральний директор групи компаній "Брендберг" - ексклюзивний організатор благодійного Віденського балу у Києві.

Вона додала, що для підготовки такого заходу часу залишилось обмаль - йдеться про дотримання всіх канонів і традицій, визнаних в Європі. Організацією заходу займається понад 400 осіб. Серед них - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби.

Як зазначають організатори, кошти від благодійного віденського балу будуть витрачені на реабілітацію воїнів, які повернулися з АТО (загалом, за даними Асоціації з медичної та психологічної реабілітації, такої допомоги можуть потребувати понад 100 тис. демобілізованих). Також благодійні кошти будуть спрямовані на програми Київського центру дітей з інвалідністю - це унікальний заклад, що відкрився півроку тому.

За даними організаторів, підтримку заходу надають мерії Києва та Відня, бальний комітет у Відні, подія відбудеться у взаємодії з ЮНЕСКО та МЗС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-