Вибух на території дитсадка: київська поліція розповіла подробиці

Вибух на території дитсадка: київська поліція розповіла подробиці

Укрінформ
Поліція з'ясувала, що на території дитячого садка у Києві вибухнув саморобний піротехнічний пристрій, який можна виготовити з підручних засобів.

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

«У результаті огляду попередньо встановлено: вибухнув саморобний піротехнічний пристрій, який можливо виготовити із підручних засобів, зокрема будівельного порошку тощо. У кульці були також металеві елементи», - повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Київ розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 9-ї години ранку до Деснянського управління поліції зателефонував охоронець дитячого садка на проспекті Володимира Маяковського. Чоловік повідомив: на території дошкільного закладу пролунав вибух.

Правоохоронці відразу виїхали на місце події. У ході перевірки встановлено, що о 8:50 мама вела у садок шестирічного хлопчика. Дорогою дитина побачила маленьку кульку на землі і взяла її в руки. Згодом, коли хлопчик кинув її об землю, пролунав вибух.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Залишилося лише пошкодження на асфальті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-