У Києві горить суха трава: загасили більше гектара

У Києві горить суха трава: загасили більше гектара

Фото
Укрінформ
Столичні вогнеборці за сьогодні вже 9 разів виїжджали на гасіння трав’яного настилу та очерету.

Про це повідомляє управління ДСНС у м. Києві.

"Лише від сьогоднішнього ранку, 3 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у м. Києві виїжджали 9 разів на гасіння пожеж, пов’язаних із горінням трав’яного настилу та очерету (Оболонський район – 4 пожежі, Дарницький район – 2 пожежі, Солом’янський, Деснянський та Голосіївський райони – по 1 пожежі). Загалом, площа займання протягом дня склала 1,34 га", - йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, найскладнішою пожежею стало займання на площі 2500 кв. м. трав’яного настилу та очерету по вул. Кіровоградській, 86 біля Совських ставків, що у Голосіївському районі столиці. Виклик щодо цієї пожежі поступив до оперативно-координаційного центру о 12:57. О 14:04 вогнеборці локалізували пожежу, а о 14:44 – ліквідували. Складність цієї пожежі полягала в тому, що гасити її вогнеборцям довелося в болотистій місцевості біля озер. На місці події працювали 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Всього протягом тижня (з 27 березня по 2 квітня) підрозділами Головного управління ДСНС України у м. Києві здійснено 48 виїздів на гасіння пожеж в екосистемах міста, загальною площею 25,65 га. Всього з початку року здійснено 152 виїзди та ліквідовано загорання на площі 64,38 га.

"На щастя, ніхто не постраждав. Причини та збитки пожеж будуть встановлені слідчо-оперативними органами", - зазначають у ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-