У Києві сварка між чоловіками завершилася стріляниною

У Києві сварка між чоловіками завершилася стріляниною

Укрінформ
Поблизу ринку в Солом'янському районі столиці виник конфлікт між двома чоловіками, один із яких застосував проти опонента пістолет із гумовими кулями. 

За даним фактом розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«На лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї на вулиці Солом'янській. На місці до правоохоронців звернулася колишня дружина постраждалого, яка повідомила: під час розмови до них підійшов 37-річний знайомий, почав нецензурно висловлюватися на адресу чоловіка та погрожувати. Потім дістав із сумки пістолет та вистрілив кілька разів, внаслідок чого 32-річний чоловік отримав поранення грудної клітини. При цьому потерпілий зумів вихопити пістолет і нанести кілька ударів по голові нападнику. Чоловіки наразі знаходяться у лікарні. З місця події поліція вилучила чотири гільзи та пристрій для відстрілу гумових куль», - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до трьох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-