На Донеччині стріляли в кафе, є поранений

На Донеччині стріляли в кафе, є поранений

Укрінформ
У Великоновосілківському районі Донецької області в кафе зчинилася стрілянина.

Про це повідомляє обласне управління поліції.

"Вночі до поліції надійшло повідомлення з лікарні, що медиками була надана допомога місцевому мешканцю з численними ранами грудної клітини. Попередньо було встановлено, що невогнепальне поранення чоловік отримав у кафе у результаті стрілянини. Розпочате досудове розслідування, поліція з’ясовує обставини події", - йдеться в повідомленні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Великоновосілківського відділення поліції, яка встановила, що цієї ночі потерпілий, 1974 року народження, відпочивав у місцевому кафе. У той час інший відвідувач, 1992 року народження, здійснив постріли у кахельну підлогу. У результаті плитка розлетілася, а її осколками був поранений потерпілий.

"Чоловіка було негайно доставлено до лікарні, де було підтверджено, що поранення спричинені осколками. Потерпілому була надана медична допомога. Наразі його життю нічого не загрожує, він знаходиться вдома", - поінформували в поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження зі ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-