Тролей над Дніпром демонтували через відсутність документів - КМДА

Тролей над Дніпром демонтували через відсутність документів - КМДА

Укрінформ
Тролей, який з'єднував Арку дружби народів і Труханів острів, демонтували через відсутність документів.

Про це заявив у понеділок керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, повідомляє прес-служба КМДА.

"4 березня цього року Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією спільно з балансоутримувачем території демонтовано тролей, який з'єднував Арку дружби народів і Труханів острів. Конструкція була встановлена ще влітку 2012 року та із жовтня 2016 року функціонувала без дозвільних документів", - сказав Бондаренко. 

Він повідомив, що тролей - це сезонний об'єкт, який може функціонувати з травня до жовтня. Функціонування конструкції в Києві протягом усього року не має під собою підгрунтя. Для отримання дозволу на поновлення тролею, інвестору слід оформити усі документи, у встановленому порядку ввести його в експлуатацію та експлуатувати цей об'єкт за правилами.

"Будь-який подібний об’єкт – це об’єкт підвищеної небезпеки. Відсутність документів у цьому випадку – пряма загроза життю і здоров’ю мешканців та гостей столиці. Коли ми говоримо про безпеку людей – жодних компромісів бути не може, місто буде діяти рішуче", – підкреслив Бондаренко.

Він зазначив, що представники державних установ неодноразово видавали приписи щодо призупинення роботи тролею, про демонтаж, просили надати дозвільні документи, але нічого не було виконано. Більше того, у ЗМІ представник власника підтвердив, що щороку компанія отримувала приписи на демонтаж, але вирішили добровільно цього не робити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-