Підтоплення окремих районів у столиці не передбачається - КМДА

Підтоплення окремих районів у столиці не передбачається - КМДА

Укрінформ
За минулий тиждень рівень води у Дніпрі піднявся тільки на 9 сантиметрів, тому можливого підтоплення окремих районів у столиці не передбачається.

Про це під час брифінгу у понеділок повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає кореспондент Укрінформу.

"Служби щоденно моніторять рівень води як у Дніпрі, так і в Десні. За минулий тиждень рівень води у Дніпрі піднявся тільки на 9 сантиметрів. За аналізом водопілля минулих років можемо констатувати, що, як правило, рівень води в Дніпрі починає підніматися десь із квітня по початок травня, а на Десні - в травні", - сказав Бондаренко.

За його словами, за максимальним прогнозом наслідків проходження льодоходу, повені і паводку, максимальний рівень відмітки - 800 см над рівнем 0. "Тільки тоді можуть бути підтоплені окремі території шести районів - Голосіївського, Дарницького, Деснянського , Дніпровського, Оболонського та Подільського. Водночас цього року, за прогнозами гідрометцентру та управління з питань надзвичайних ситуацій, тотального підтоплення столиці не буде, ми маємо доволі незначну кількість снігу, що випав. Тому хочу всіх заспокоїти, що на даний час немає жодної необхідності говорити про будь-які нештатні ситуації", - зауважив керівник апарату КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-