У Києві планують проводити щорічну виставку промислових можливостей міста

У Києві планують проводити щорічну виставку промислових можливостей міста

Укрінформ
З травня 2017 року київська влада має намір проводити щорічну виставку-презентацію промислових можливостей міста.

Як повідомили Укрінформ в Київській торгово-промисловій палаті, про це у ході засідання міжнародного Трейд-клубу заявив ззаступник директора департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Анатолій Баган.

«Ми плануємо з травня проводити щорічну виставку-презентацію промислових можливостей міста Києва. Вона буде проходити під брендом «Зроблено в Києві». Плануємо залучити приблизно 300 учасників. Сподіваюся, що ми будемо плідно співпрацювати, тому що тут будуть представлені можливості промислового комплексу, науковий потенціал і можливості іноземних партнерів», - зазначив Баган.

Нагадаємо, засідання Міжнародного Трейд-клубу об’єднує понад 40 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні. 

Метою заходу було залучення інвестицій в економіку України та розповсюдження інформації про економічний потенціал нашої держави за кордоном. У зустрічі взяли участь керівники торговельно-економічних відділів закордонних посольств Австралії, Азербайджану, Аргентини, 

Білорусі, Бельгії, Болгарії, В'єтнаму, Індонезії, Іспанії, Казахстану, Канади, Литви, Молдови, Малайзії, Польщі, РФ, Румунії, Словаччини, Угорщини, Узбекистану, Фінляндії, Швейцарії, Індії, Кореї, Італії, Чехії та Норвегії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-