У Києві сталася стрілянина, поранили іноземця

У Києві сталася стрілянина, поранили іноземця

Укрінформ
У Києві в середу ввечері невідомий вистрілив у ноги громадянину іншої держави. Правоохоронці розшукують зловмисника.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«О 22:44 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки лежить поранений хлопець. За викликом виїхали працівники Печерського управління поліції, кінологічна служба та патрульні. Місцевий мешканець, який став випадковим свідком події, розповів правоохоронцям: він бачив, як біля під'їзду будинку розмовляли два чоловіка. Несподівано один із них здійснив три постріли у свого співрозмовника. Слідчо-оперативна група оглянула місце події та навколишню територію, вилучила три стріляні гільзи, які направила на експертне дослідження, опитала можливих свідків і очевидців. Потерпілого - 25-річного іноземця - із вогнепальним пораненням обох ніг госпіталізували. Правоохоронці зможуть опитати чоловіка, щойно отримають дозвіл від лікарів», - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розшукують чоловіка, який стріляв, встановлюють його особу, а також всі обставини та причини правопорушення.

Фото: progorod11.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-