Конфлікт в одеському нічному клубі завершився стріляниною

Конфлікт в одеському нічному клубі завершився стріляниною

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції розслідують обставини конфлікту, що виник у ніч на вівторок в арт-клубі "Шафа" на вулиці Грецькій в Одесі і завершився стріляниною та спробою втечі правопорушника з місця злочину.

Про це повідомила кореспондентові Укрінформу керівник відділу комунікацій Одеського главку поліції Альона Войтенко.

"Конфлікт між охоронцями арт-клубі "Шафа" та одним з одеситів виник близько 23 години 2 січня - охоронці відмовлялись пропустити 36-річного громадянина до нічного закладу через невідповідність встановленого дрес-коду. Правопорушник витягнув пістолет травматичної дії і вистрілив в лоб одному з охоронців, після чого спробував утекти на легковому автомобілі. Однак його невдовзі наздогнав і затримав патруль дорожної поліції, зловмисника було конвойовано до Приморського відділу поліції Одеси", - зазначила Войтенко.

Потерпілого охоронця закладу госпіталізовано.

На місці події співробітники поліції вилучили відстріляну пістолетну гільзу, вирішується питання про правову кваліфікацію правопорушення.

У рамках досудового розслідування за фактом хуліганства ведуться опитування учасників та свідків конфлікту, в тому числі й стрільця, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-