У київській квартирі знайшли розчленовані трупи і ймовірного убивцю

У київській квартирі знайшли розчленовані трупи і ймовірного убивцю

Укрінформ
В одній із квартир багатоповерхівки у Солом'янському районі Києва поліція виявила останки кількох людських тіл та імовірного вбивцю із вогнепальним пораненням голови.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як зазначається, правоохоронців у понеділок викликали мешканці будинку, які повідомили, що кілька днів не бачили сусідів, а у під'їзді чути неприємний запах. Коли поліцейські прибули на місце, квартиру ніхто не відчинив, тож довелося виламувати двері. У цей момент у помешканні пролунав постріл.

"Потрапивши до квартири, поліція виявила останки кількох людських тіл, а також чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його лікарі намагались врятувати, але він помер у кареті "швидкої", - поінформували у поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що у квартирі проживало троє киян – 51-річна жінка, 68-річний чоловік та їхній син. До них у гості прийшов 29-річний племінник, який, імовірно, застрелив усіх мешканців квартири та розчленував їх за допомогою кухонних ножів. Причини його вчинку встановлюються.

На місці трагедії також виявлено два пістолети і набої до них.

Поліція встановлює всі обставини події, точну кількість потерпілих і причетність виявленого в квартирі чоловіка до вбивства. Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-