Влада Києва закликає оперативно розслідувати аварію на проспекті Глушкова

Влада Києва закликає оперативно розслідувати аварію на проспекті Глушкова

Укрінформ
Міська влада закликає правоохоронців оперативно розібратися у причинах дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні на проспекті Академіка Глушкова за участю великогабаритного транспортного засобу.

Про це заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, повідомляє прес-служба міської влади.

"Через погодні умови зранку ми обмежили в'їзд великогабаритного транспорту до столиці. Однак, на жаль, трапилася страшна аварія і постраждали люди - фура в'їхала в зупинку на проспекті Академіка Глушкова, де пасажири очікували на громадський транспорт. В'їзд у місто габаритного транспорту в таку негоду не лише створює затори на дорогах, а й спричиняє ДТП, у яких можуть постраждати люди. Ми закликаємо правоохоронні органи бути більш пильними та максимально оперативно розібратися із цією ситуацію та покарати винних", - сказав Сагайдак.

Зокрема, мер Києва Віталій Кличко одразу після інформації про надзвичайну подію на проспекті Академіка Глушкова звернувся до начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрія Крищенка щодо оперативного розслідування причин аварії та притягнення винних до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-