Під Представництвом Президента у Криму пікет: вимагають звіту

Під Представництвом Президента у Криму пікет: вимагають звіту

Укрінформ
У Херсоні представники громадських організацій, учасників АТО та жителів Криму у понеділок розпочали пікетування розташованого у місті Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим, вимагаючи активізації його роботи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тут зібрались представники громадських організацій з приводу того, що протягом трьох років це Представництво нічого не робить. Це безстрокова акція, ми будемо блокувати (Представництво - Ред.), поки не вийде Попович (постійний представник Президента України в АР Крим Наталія Попович - ред.) і не пояснить свою роботу за ці роки. Люди, які втратили (в анексованому Росією Криму - ред.) житло, землю не можуть знайти елементарної відповіді, що з їхнім майном, рідні зниклих безвісти... теж не можуть знайти відповіді, де їхні родичі. Цим має займатись представник Президента України (в АР Крим - ред.), адже це орган, який повинен працювати на деокупацію Криму, на постійну роботу з тимчасово переміщеними особами", - розповіли учасники акції.

Читайте також: У Херсоні через страйк не ходитимуть тролейбуси

Протестувальники повідомили, що написали офіційне звернення, яке буде надіслано Президенту України Петру Порошенку, голові Меджлісу кримськотатарського народу, народному депутату України Рефату Чубарову та голові Адміністрації Президента України Ігорю Райніну. "Представники громадських організацій... звертаються до уряду, щоб поміняли або це Представництво взагалі, або змінили формат роботи і його очільника у першу чергу", - наголосив один із учасників акції.

Фото: Херсонські вісті

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-