Стець розповів про контент нової кримської радіостанції

Стець розповів про контент нової кримської радіостанції

Укрінформ
Контент про Крим, який транслюватиметься Україною на анексований півострів, висвітлюватиме життя кримчан на півострові та на материковій Україні.

Про це поінформував у п'ятницю на прес-конференції, що відбулася після церемонії урочистого відкриття телекомунікаційної вежі на Чонгарі Генічеського району Херсонщини неподалік адмінмежі з окупованим Кримом міністр інформаційної політики України Юрій Стець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я сподіваюся, що цього року Кабмін прийме стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу та інформаційної реінтеграції Криму, це закладено, в тому числі в бюджети фінансування контенту про Крим, про проблеми Криму, порушення прав і свобод громадян, які живуть у Криму. А так само той контент, який ми будемо виробляти для світу, для міжнародних організацій, неурядових організацій, для дипломатичних відомств про те, що тут відбувається у вирішенні питань, якими займається відомство Вадима Черниша (міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. - Ред.), яким чином тут ними опікуються в Україні», - сказав Стець.

Як підсумував Стець, далі контент - це «проблеми кримчан там, у Криму, і проблеми тимчасових переселенців, які існують тут, на материковій частині України, і як ми їх вирішуємо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-