Нова вежа на Чонгарі дозволяє транслювати 7 радіопрограм і 32 телеканали

Нова вежа на Чонгарі дозволяє транслювати 7 радіопрограм і 32 телеканали

Укрінформ
Нова телекомунікаційна вежа, відкрита сьогодні на Чонгарі, дозволяє транслювати до 7 радіопрограм і 32 цифрових телеканалів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України у Твіттері.

"Вежа в с. Чонгар дозволяє транслювати до 7 потужних радіопрограм та 32 канали цифрового телебачення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що радіус дії можливого сигналу телевежі складає для радіо - 120-130 км та 80 км – впевненого прийому, для телебачення – 50-60 км.

Як повідомляв Укрінформ, в п'ятницю на адміністративній межі з Кримом офіційно відкрили телекомунікаційну вежу, яка вестиме трансляцію на північні райони окупованого півострова, а також на Генічеський та Новотроїцький райони Херсонської області. У відкритті вежі взяли участь міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш, голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-