Джапарова: Слоган

Джапарова: Слоган "Крим - це Україна" слід наповнити реальним змістом

Укрінформ
Дводенний Міжнародний форум "Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу", який завершився у Києві, став ще одним кроком на шляху деокупації півострова.

Таку думку висловила перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова в коментарі Укрінформу.

"Коли сьогодні кажуть, що Крим - це Україна, це слоган, який з точки зору інформаційної є кращим, і буде далі продовжуватися. Але ми просимо всіх допомогти нам цей хештег наповнити змістом. Бо зміст - це і ініціативи громадянського суспільства,  і дії держави по відношенню до тих, хто сьогодні, в першу чергу, живе в Криму, і освітні можливості, і отримання громадянства, і світова аудиторія, до якої ми стукаємося, аби вони нам допомогли розробити механізми деокупації. Тому що сьогодні очевидно: Україна поки неспроможна це зробити. Все це було метою форуму", - сказала Джапарова.

За її словами, якщо таких обговорень не буде, то і дій не буде, оскільки така платформа дозволяє тримати руку на пульсі, узагальнювати деякі речі, які кожен сам по собі не може зробити. "Це дуже важливо з точки зору систематизації, глобального бачення: як воно просувається і що потрібно робити. Мені здається, що мету форуму досягнуто", - зазначила заступник міністра, зауваживши, що учасниками форуму стали авторитетні зарубіжні дипломати та експерти, захід мав потужну медіапідтримку. 

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародний форум "Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу" тривав 25 - 26 лютого. Організатор заходу - Міністерство інформаційної політики України.

26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Криму Росією, яка анексувала Крим на початку 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-