Мати колишнього політв'язня Афанасьєва заявляє про погрози з боку РФ

Мати колишнього політв'язня Афанасьєва заявляє про погрози з боку РФ

Укрінформ
Мати колишнього політв'язня РФ кримчанина Геннадія Афанасьєва Ольга повідомила, що її сім'ю переслідують з боку Російської Федерації.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Російська Федерація переслідує мою сім'ю. Податкові органи РФ, які закрили моє підприємство, вимагають звіту від закритого підприємства. Мене там вже немає, бізнес закритий. Мама моя так і проживає в Криму. Мій син, Геннадій Афанасьєв, з кістою в голові, від отриманих травм від ФСБ, лежить в госпіталі... Я пишу не для резонансу. Коментарів давати не буду. Я пишу задля безпеки мами", - йдеться в повідомленні Афанасьєвої.

Геннадій Афанасьєв - один з кримських активістів, який під час окупації Криму підтримував рух за єдину Україну, брав участь в акціях протесту.

Афанасьєва затримали 9 травня 2014 року в Сімферополі як фігуранта сфабрикованої ФСБ справи Сенцова-Кольченка, відомої також як справа "кримських терористів". 24 грудня 2014 року на закритому засіданні Московський міський суд визнав Геннадія Афанасьєва винним в тероризмі і засудив до 7 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-