"Суд" у Севастополі залишив "диверсанта" Дудку під вартою

Укрінформ
Підконтрольний Росії міський "суд" Севастополя відмовив в апеляції Володимиру Дудці, підозрюваному окупантами у підготовці диверсій на території Криму, і залишив його під вартою.

Про це повідомляє прес-служба Севастопольського міського "суду". 

"25 листопада 2016 року Севастопольський міський суд розглянув апеляційні скарги адвокатів Дудки В.М. про зміну відносно нього запобіжного заходу на домашній арешт або заставу. Суд відмовив у задоволенні скарг, постанову суду 1-ої інстанції залишено без зміни", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада ФСБ відзвітувала про затримання "українських диверсантів" Дмитра Штиблікова, Олексія Бесарабова і Володимира Дудки. Суд у Севастополі взяв їх під варту на два місяці.

21 листопада Київський районний "суд" Сімферополя на два місяці заарештував ще двох фігурантів справи про підготовку диверсій у Криму - Олексія Стогнія і Гліба Шаблія. Крім того, 24 листопада у Севастополі ФСБ затримала колишнього співробітника штабу Чорноморського флоту Леоніда Пархоменка за підозрою у шпигунстві на користь України, проте севастопольський "суд" спростував цю інформацію.

У Міністерстві оборони України усі повідомлення про «українських шпигунів» у Криму називають фейковими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-