Міжнародні організації допоможуть облаштувати «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинку»

Міжнародні організації допоможуть облаштувати «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинку»

Укрінформ
Міжнародні гуманітарні організації долучаться до санітарно-технічного облаштування контрольно-пропускних пунктів, що знаходяться в Херсонській області.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

"Перший заступник міністра Юсуф Куркчі та спеціалісти міністерства, разом з представниками міжнародних гуманітарних організацій обговорили можливості санітарно-технічного облаштування та надання технічної допомоги контрольно-пропускним пунктам в'їзду-виїзду «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинка», що знаходяться в Херсонській області", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначають у прес-службі, в міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України під головуванням першого заступника міністра Юсуфа Куркчі за участю міжнародних організацій відбулася нарада з питань облаштування КПВВ на території Херсонської області. На зустрічі були присутні представники наступних організацій-партнерів: ОСНА, UNICEF Ukraine, ADRA, Premiere Urgence Internationale (PUI), ICRC, UNHCR.

У повідомленні також наголошується, що міжнародні партнери підтримали ініціативу МінТОТ з облаштування пунктів пропуску. 

"Вони висловили цілковиту підтримку ідеї забезпечення людей, які перетинають адміністративну межу з Кримом, усім необхідним. Зокрема, йшлося про облаштування медичних, адміністративних пунктів, зменшення ризиків для населення, пов'язаних з мінами та вибухонебезпечними залишками, а також про необхідність створення автобусного сполучення між пунктами пропуску", - наголошується в повідомленні.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-