Відмова від Київенерго затягується - тепер до кінця квітня 2018 року

Відмова від Київенерго затягується - тепер до кінця квітня 2018 року

Укрінформ
Київська влада планує припинити з 27 квітня 2018 року договір із ПАТ "Київенерго".

Про це йдеться в проекті рішення про припинення угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу міста Києва від 27.09.2001 р., укладеної між КМДА та енергопостачальною компанією “Київенерго”, який було ухвалено сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. 

"У проекті рішення окремим пунктом чітко вказано, що договір із Київенерго місто припиняє 27 квітня 2018 року. Документ розроблено для забезпечення безперервності технологічного процесу виробництва, транспортування та постачання теплової енергії споживачам міста Києва", - повідомляє Київська міська рада.

У проекті рішення також передбачено визначення КП та закріплення за ним на праві господарського відання комунального майна, яке перебувало у володінні та користуванні ПАТ “Київенерго”, після припинення угоди.

Постійна комісія Київради з питань ЖКГ та ПЕК також погодила проект рішення, документ має ще обговорити комісія з питань власності, після чого його розглядатимуть на пленарному засіданні Київради.

Як уточнили в міськраді, фактично угода з ПАТ “Київенерго” закінчується 31 грудня 2017 року. Проте, аби уникнути позаштатних ситуацій під час опалювального сезону і забезпечити належне постачання теплової енергії киянам, проект рішення передбачає продовження договору на 4 місяці — до 26 квітня 2018 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-