Головний архітектор Києва: У розробці - 108 детальних планів територій

Головний архітектор Києва: У розробці - 108 детальних планів територій

Укрінформ
У Києві на сьогодні затверджено 25 детальних планів територій, у розробці знаходяться 108 ДПТ. 

Про це під час виступу на засіданні Київради розповів головний архітектор Києва - директор департаменту містобудування та архітектури КМДА Олександр Свистунов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Детальні плани території - єдиний документ, який показує мені сьогодні як директору Департаменту, що відбувається в місті, інших немає. На сьогоднішній день нам ще потрібно покрити близько 56 детальних планів територій. Затверджено 25. В розробці знаходиться 108 детальних планів територій", - сказав Свистунов. 

Він зауважив, що детальні плани території - це зовсім інший документ, який не є копією Генерального плану. "ДПТ - єдиний документ в містобудівній документації, який нам показує всю проблематику, яка є з інфраструктурою: лікарні, школи, дитячі садки, зелені насадження, кількість людей, що відбувається з дорогами", - розповів головний архітектор.

За його словами, в цьому році виділені кошти з бюджету на розробку детальних планів територій. "На сьогоднішній день ми отримали 24 млн грн бюджетних коштів на розробку цих ДПТ", - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-