Тепломережі: столиця розглядає два варіанти керуючої компанії замість Київенерго

Тепломережі: столиця розглядає два варіанти керуючої компанії замість Київенерго

Укрінформ
Столична влада вирішить, хто управлятиме тепломережами Києва замість "Київенерго",  у листопаді 2017 року.

Про це під час брифінгу у понеділок повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає кореспондент Укрінформу.

"Місто не має наміру продовжувати контракт з ПАТ "Київенерго" щодо управління тепловими активами міста. Угода на управління основними ТЕЦ та тепломережами міста, яка завершується у 2017 році, не враховує позиції київської громади та її потреб", - сказав Бондаренко.

За його словами, станом на кінець минулого року, столична влада розпочала підготовку нових умов угоди про управління. Міська влада розглядає два можливі варіанти – концесії або прямого муніципального управління.

"Ми можемо йти двома шляхами, або це будуть умови концесії або умови прямого управління містом. Станом на цей момент ми залучили одну із найбільш авторитетних аудиторських компанії - Ernst&Young до вироблення концепції. І по концесії, і по міському управлінню станом на зараз вже є чіткі дорожні карти. Обирати, або міське управління, або концесія, ми будемо в залежності від тих пропозицій, які ми до листопада отримаємо від зацікавлених сторін", - зазначив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-