У Києві АТОшник затримав розбійника

У Києві АТОшник затримав розбійника

Укрінформ
У Києві військовий, який повернувся із зони проведення АТО, затримав одного зі зловмисників, які здійснили на нього розбійний напад у Києві.

Про це йдеться на сайті Нацполіції.

"Увечері, повертаючись додому, він зазнав нападу від трьох осіб. Потерпілий зміг затримати одного з них і викликав поліцію. Наразі з першим підозрюваним вже працює поліція Солом’янського району, інших нападників розшукують", - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що увагу військового привернула жінка, попросивши сигарети. Доки чоловік їх шукав, до нього підійшов невідомий та почав погрожувати ножем. А потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду. Ще двоє нападників почали бити потерпілого, в результаті чого він упав. Зловмисники відібрали у жертви смартфон та гаманець з грошима. Після чого трійця спробувала втекти з місця події.

Однак постраждалий почав наздоганяти злодіїв. Під час переслідування правопорушники зупинялись і знову погрожували чоловікові ножем та пляшкою, втім потерпілий зміг затримати одного з них і викликав поліцію.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції. Підозрюваним виявився раніше судимий житель Запорізької області, без постійного місця проживання. Встановлюються всі обставини вчинення злочину. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Тривають розшукові заходи, спрямовані на затримання інших співучасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-