У Київраді на благодійному аукціоні зібрали 129 тисяч для дитбудинку

У Київраді на благодійному аукціоні зібрали 129 тисяч для дитбудинку

Укрінформ
У Київраді на благодійному аукціоні зібрали 129 тисяч грн на інтерактивний метроном для міського Будинку Дитини імені М.М. Городецького.

Про це повідомили у прес-службі Київради.

"Це не просто благодійна акція, це наша соціальна відповідальність. Дуже добре, що є такі заходи, які привертають увагу до проблем дітей і тут же їх вирішують. Застосування інтерактивного метроному, на який нам вдалося зібрати кошти, допоможе у реабілітації дітей з синдромом дефіциту уваги, затримкою психічного розвитку, ДЦП, затримкою мовленнєвого розвитку, дітей після черепно-мозкових травм та пошкоджень спинного мозку", - зазначив заступник міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів.

Загалом було виставлено 19 лотів. За них вдалося виручити 129 тисяч гривень. Зібрані гроші підуть на закупівлю програмно-апаратного комплексу Інтерактивний метроном для міського Будинку Дитини імені М.М. Городецького.

"Лоти на аукціоні - це особисті речі відомих українців, які для них є своєрідними оберегами або знаковими в їх житті. Приміром, це бубен співачки Руслани, боксерські рукавички Кличка, картина від оперної співачки Наталії Шелепницької, сукня від народної артистки України Ольги Сумської та багато іншого. Також представлені художні вироби на новорічну тематику та обереги, створені людьми з обмеженими можливостями. Окрім цього гості аукціону могли придбати вироби ручної роботи до Новорічних та Різдвяних свят за фіксованою ціною", - зазначила ініціатор заходу, депутат Київради Наталія Маслова.

Нагадаємо, міжнародний благодійний фонд "Святого Миколая" та жіночий рух Київради "Жіноче крило" влаштували благодійний аукціон, який мав на меті зібрати кошти для дитячого будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-