У Київраді на благодійному аукціоні продають речі українських зірок

У Київраді на благодійному аукціоні продають речі українських зірок

Укрінформ
Міжнародний благодійний фонд "Святого Миколая" та жіночий рух Київради "Жіноче крило" влаштували благодійний аукціон, який має на меті зібрати кошти для дитячого будинку.

Як розповіла кореспонденту Укрінформу ініціатор заходу, депутат Київради Наталія Маслова, гроші підуть на потреби дитячого будинку імені Городецького, а саме на придбання метроному для хворих діток.

"Напередодні Дня Святого Миколая ми подумали, хто завжди залишається без батьківської уваги і подарунків - це діти-сироти. Тому ми обрали Київський будинок малюка імені Городецького. Там вихованці від 1 місяця до 4 років. Дітки з інвалідністю, хворобами, проявами ДЦП. Ми поговорили з головним лікарем цього закладу і він повідомив, що їм не вистачає інтерактивного метронома - це апарат, який діагностує порушення мозкової активності. Ми хочемо зібрати кошти на цей апарат", - сказала Маслова.

За її словами, на сам апарат необхідно зібрати 70 тисяч гривень, але якщо зібрана сума буде більшою, її витратять на подарунки дітям та підгузки.

Маслова розповіла, що на аукціоні є три категорії лотів.

"Перший - це поробки жителів наших округів, кожен може підійти і купити, що йому сподобалось. А інші речі йдуть з аукціону. Там також продаватимуть речі наших майстрів і знаменитих людей", - сказала депутат.

Серед лотів є речі відомих українців. Наприклад, співачка Руслана віддала свій тамбурин, з яким вона виступала, брати Клички - свої боксерські перчатки з підписом, актор Володимир Зеленський - книгу "Свати" з підписами всіх авторів. Також можна буде придбати сертифікат на урок співу від артистки Тетяни Піскарьової.

Під час відкриття заходу зі словами подяки виступила головний лікар дитячого будинку та розповіла про своїх вихованців.  Серед запрошених були депутати Верховної Ради, Київради та бізнесмени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-