Київенерго порахувало вартість опалення в будинках без лічильників

Київенерго порахувало вартість опалення в будинках без лічильників

Укрінформ
Вартість опалення для клієнтів Київенерго у будинках без лічильників становитиме близько 23 грн за м кв. площі квартири.

Про це повідомив комерційний директор Київенерго Євген Бушма, коментар якого є у розпорядженні Укрінформу.

Зазначається, що порівняно з алгоритмом розрахунку вартості опалення за методикою КМУ, доведеної до теплопостачальних компаній урядовою постановою №1037, ефект економії опалювальної площі становить близько 12 грн/м кв.

Крім того, у платіжках мешканців столичних багатоповерхівок без теплолічильників буде відображено перерахунок вартості опалення у жовтні. Сума перерахунку індивідуальна для кожного будинку й залежить від кількості діб надання послуги у жовтні.

Як повідомлялося, підключення житлового фонду столиці цього року почалося 12 жовтня й тривало 10 діб. Будинки під управлінням ОСББ і ЖСК приєднувались до системи централізованого опалення за заявками. Саме тому кількість днів наявності опалення у столичних будинках відрізняється.

В Київенерго також повідомили, що платіжки за опалення цього місяця почнуть надходити киянам після 15 грудня. Оплатити рахунок можна буде до кінця календарного місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-