КМДА перелічила 40 житлових комплексів, яким неможливо дати тепло

КМДА перелічила 40 житлових комплексів, яким неможливо дати тепло

Список
Укрінформ
За дорученням мера Києва Віталія Кличка управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату КМДА оприлюднило перелік будинків, які неможливо підключити до комунікацій, і відповідно вони неготові до проходження цьогорічного опалювального сезону. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, зокрема, це стосується будівництва житлових будинків (недобудов) Анатолія Войцеховського.

Наразі, за інформацією заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, аналіз ситуації показав, що таких проблемних об’єктів у столиці 40. Ситуація ускладнюється тим, що продаж квартир в незаконних будинках, які вже зведені, продовжується. Однак об’єкти до мереж не підключені.

Без опалення взимку можуть залишитися житлові комплекси "Панорамне містечко", "Олімпійське містечко", "Посольський", "Елегант", "Науковий", "Белла Віста",  "Лего Хаус", "Замковецький", "Синєозерний", "Мозаїка", "Стародарницький", "Родинний затишок", "Тихорецький", "Совські Ставки", "Затишний", "Молодіжна ініціатива", "Шевченківський  квартал", "Кузьминський", "Кузьминський-2", "Маргарита", "Сосновий бір", "Симфонія", "Міа Вілла", "Печерський бастіон", "Тесла Хаус", "Приозерний", "Східна Брама", "Південний квартал", "Перспектива", "Мега - Сіті", "Флагман", "Нова хвиля", "Перлина Троєщини" та інші.

Як повідомлялося, Київський міський голова звернувся до Генеральної прокуратури України з переконливим проханням прискорити розслідування справи Войцеховського.

У мерії підкреслили, що саме забудовник, який отримав від інвесторів кошти за продані квадратні метри житла, повинен прокласти інженерні мережі та забезпечити їхнє підключення. Разом з тим, міська влада робить все можливе, аби опалювальний сезон у Києві розпочався вчасно і без позаштатних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-