Вінниччина розпочинає опалювальний сезон

Вінниччина розпочинає опалювальний сезон

Укрінформ
Опалювальний сезон на Вінниччині вступає в активну фазу – тепло вмикають в комунальних закладах освіти, медицини, соціальної сфери та житловому фонді. 

Про це під час апаратної наради повідомив  заступник голови Вінницької ОДА Василь Броварник.

«Відповідно до інформації наших метеорологів, погода тримається холоднішою від прогнозованої, тож станом на 8-10 жовтня середньодобові показники трималися нижче +8 протягом трьох діб. Отже, сьогодні будуть прийматися усі розпорядчі документи органами місцевого самоврядування щодо початку опалювального сезону не тільки для бюджетних установ, але й для житлового фонду», - сказав Броварник.

За його словами, директорам департаментів і керівникам закладів рекомендовано узгодити дії із теплопостачальними підприємствами щодо пуску тепла в бюджетні установи.

«Це вже повинна бути системна робота. Фактично з сьогоднішнього дня буде розпочинатися опалювальний сезон для закладів соціальної сфери і для населення»,- підкреслив посадовець.

Директор департаменту освіти і науки-заступник голови ОДА Ігор Івасюк прокоментував ситуацію з початком опалення інтернатних закладів: «В приміщеннях цілодобового перебування дітей – в спальних корпусах, в гуртожитках інтернатних закладів освіти опалення вже запущене, а в навчальних корпусах буде запускатись з цього тижня».

    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-